Dieren Dokter
Wenst u dat uw kleine huisdieren omringd worden met maximale zorgen en dit in een vriendelijke, open sfeer?
Dan bent u aan het juiste adres bij de dierendokter.be.

DierenDokter Isabel Vanden Bussche

Wat meer info over de praktijk


DierenDokter ISABEL VANDEN BUSSCHE

komt uit Varsenare en droomde er als kind van om dierenarts te worden. Als kleuter hielp ze graag haar vader bij het verzorgen van de konijntjes, schapen, kippen, eenden, bijen,…

Ook de buren kenden haar als het meisje dat graag met hun hond ging wandelen. In 2003 kwam haar droom uit. Ze beëindigde haar studies diergeneeskunde te Merelbeke met onderscheiding.

Onmiddellijk erna begon ze ervaring op te doen tijdens diverse interims bij collega- dierenartsen. Tussenin bekwaamde ze zich verder als dierenarts aan de Tufts University te Boston (VS) en werkte ze een aantal maanden als assistente dierenvoeding aan de faculteit diergeneeskunde te Merelbeke.

Begin 2005 wou ze haar ultieme droom verwezenlijken en startte ze haar eigen dierenartspraktijk te Jabbeke, waar ze elke dag opnieuw met de grootst mogelijke passie en overgave haar klanten ontvangt.

Door zelfstudie en het volgen van extra opleidingen en congressen, streeft Isabel ernaar om steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en zo de dienstverlening naar haar klanten toe te perfectioneren.

Haar interesse gaat naar dermatologie, inwendige ziektes en chirurgie.

 

DierenDokter AMBER BOSSY

Amber studeerde in 2017 af aan de universiteit van Gent. Daarna heeft ze meer dan 3 jaar werkervaring opgedaan in een grote praktijk regio Brugge.

Sinds december 2020 werkt ze nu als tweede dierenarts in de onze praktijk waar ze met haar ervaring graag jullie huisdieren zal helpen.

Amber heeft een grote interesse in fysiotherapie en orthopedie.