Dieren Dokter
Wenst u dat uw kleine huisdieren omringd worden met maximale zorgen en dit in een vriendelijke, open sfeer?
Dan bent u aan het juiste adres bij de dierendokter.be.

Dierendokters Isabel Vanden Bussche & Lieselotte Baeyens

Wat meer info over de praktijk


ISABEL VANDEN BUSSCHE

komt uit Varsenare en droomde er als kind van om dierenarts te worden. Als kleuter hielp ze graag haar vader bij het verzorgen van de konijntjes, schapen, kippen, eenden, bijen,…

Ook de buren kenden haar als het meisje dat graag met hun hond ging wandelen. In 2003 kwam haar droom uit. Ze beëindigde haar studies diergeneeskunde te Merelbeke met onderscheiding.

Onmiddellijk erna begon ze ervaring op te doen tijdens diverse interims bij collega- dierenartsen. Tussenin bekwaamde ze zich verder als dierenarts aan de Tufts University te Boston (VS) en werkte ze een aantal maanden als assistente dierenvoeding aan de faculteit diergeneeskunde te Merelbeke.

Begin 2005 wou ze haar ultieme droom verwezenlijken en startte ze haar eigen dierenartspraktijk te Jabbeke, waar ze elke dag opnieuw met de grootst mogelijke passie en overgave haar klanten ontvangt.

Door zelfstudie en het volgen van extra opleidingen en congressen, streeft Isabel ernaar om steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en zo de dienstverlening naar haar klanten toe te perfectioneren.

Haar interesse gaat naar dermatologie, inwendige ziektes en chirurgie.

 

LIESELOTTE BAEYENS

komt uit Jabbeke en heeft een passie voor paarden en kleine huisdieren. Ook zij had maar één droom en dat was dierenarts worden.

Ze studeerde in 2016 als dierenarts af aan de universiteit van Gent. Direct na haar studies ging ze naar Frankrijk waar ze zich toegespitst heeft op orthopedie en de nieuwste ontwikkelingen in de medische beeldvorming.

Sinds april 2017 zet ze zich met veel passie en enthousiasme mee in voor de praktijk.

Door het volgen van bijscholingen probeert ze steeds up to date te blijven over de nieuwste technieken. Lieselotte haar interesse gaat vooral naar orthopedie, chirurgie en medische beeldvorming.